Sokpoppen

POPPENSPEL 


Vrijdag in de vrije werktijd toonden het vijfde en zesde leerjaar een poppenspel voor. Dat was heel leuk. Je moest jouw sokpop zelf naaien. Tijdens het voorstellen mocht je niet te snel en niet te traag en luid en duidelijk spreken. Ik toonde het voor aan het eerste kleuter.


Jay-Lee - 5de leerjaar

Sint-maarten en zijn zeven pieten

Sint-maarten en zijn zeven pieten


Sint-maarten en zijn pieten kwamen op bezoek in onze school. Alle kindjes van de peuterklas tot het zesde leerjaar gingen in de turnzaal bij hem langs en kregen elk een zakje snoep en een mandarijntje. Elke klas kreeg een klas cadeautje die ze in de klas moesten zoeken.


Sarah - 5de leerjaar


Talentenbeurs

Talentenbeurs

In de turnzaal was er talentenbeurs. Het vierde leerjaar moest dat doen en wij gingen kijken.  Er waren verschillende talenten en mooie kunstjes te zien. Ik vond het turnen en de majorette zot. De knutselwerkjes vond ik heel mooi.


Helena - 5de leerjaar

Werelddierendag

Werelddierendag


Vrijdag was het werelddierendag. Op deze dag mochten we een huisdier meenemen. Die de hele dag op school waren.Tijdens de weeksluiting konden we ons diertje voorstellen. 


Natalia - 5de leerjaar


Moord in de poel

Moord in de poel


We zijn naar het bos geweest en we moesten in groepjes van 3 werken. We deden verschillende opdrachten. Elk 1 opdracht per groep. We moesten zoeken wie vermoord was en wie de moordenaar was. We moesten ook het water controleren en kijken wie het al zeker niet had gedaan.Isa - 5de leerjaar


© 2024 www.vbwoumen.be with webcreator available